Leven als een hippie in Pai - Reisverslag uit Pai, Thailand van Silvia Disseldorp - WaarBenJij.nu Leven als een hippie in Pai - Reisverslag uit Pai, Thailand van Silvia Disseldorp - WaarBenJij.nu

Leven als een hippie in Pai

Door: Silvia

Blijf op de hoogte en volg Silvia

30 Januari 2011 | Thailand, Pai

Hallo iedereen!
Gisteren ben ik met een minivan vertrokken naar Pai.. Ik weet niet of mijn verzekering deze wilde tocht wel zou dekken.. Bochtje hier, scheuren daar.. Maar veilig aangekomen in deze hippie plaats..
Heb een kamer gedeeld met mijn mede reizigers van het busje.. Een meisje is erg leuk, de ander vreselijk.. Savonds zijn we naar het bungalowpark gegaan, waar we nu een bungalow hebben gereserveerd.. Even wachten tot hij schoon is gemaakt..
Er zijn hier heet waterbronnen dus misschien vanmiddag daarheen, maar het bungalowpark is zooo mooi, aan een rivier, dat ik misschien wel lekker daar ga hangen..
Heb gisteren al een hippie jurk gekocht, dus ik ben al goed geintegreerd hier!
Groetjes! Peace! Vanuit Pai

• 30 Januari 2011 - 05:42

Ellen:

Peace!

• 30 Januari 2011 - 09:34

Tineke / Jan:

PEACE vanuit 010 !!! ff terug naar de jaren 60 !! leuk toch ?! grappig dat je 1 meisje leuk vind,en de ander.....nou ja, je moet het maar niet zou nou nemen denk ik dan maar, je ben er om te genieten en de rest bekijken het maar haha. heb je ook al een foto met je hippie jurk aan ? ben benieuwd. xxxx

• 30 Januari 2011 - 10:14

Pa:

Zo Silvia, nu jij aan de Flower Power? Denk nu maar eens aan je vader. Die had toen (jaren 60....) ook lang haar en zong uit volle borst: "Give peace a change"" van John Lennon!
    Nu ben jij aan de beurt. Oude tijden herrijzen. Ben benieuwd. Veel plezier en vermaak je daar!

• 30 Januari 2011 - 10:49

Suze:

Hee chick! Super veel leuke dingen heb je al gedaan! Leuke verhaaltjes en heerlijk die foto's! Veel plezier nog & geniet ervan! x

• 30 Januari 2011 - 17:28

Pa:

En is het nog gelukt, rijden op een gehuurde scooter? Het moet te doen zijn, zij het, dat je wel super voorzichtig moet zijn.
    Nou, hou mijn hart vast en ben benieuwd!

Pa

• 31 Januari 2011 - 20:04

Silvia:

he pap,

voelde me er toch niet helemaal goed bij.. is hier zo bergachtig met gaten in de weg.. dus heb een taxi scooter genomen, gewoon achterop!
    haha, en dat was geweldig, dus ben blij dat ik het niet heb gedaan,

groetjes!

• 31 Januari 2011 - 20:04

Silvia,

Dit las ik over Pai op www.Zoover.nl:

Pai is een rustig back-packersdorpje in de bergen met veel mooie natuur (o.a. watervallen, national park, hotspring en Pai-Canyon)met veel hippies. Het dorpje zelf heb je na een paar dagen wel gezien. Je kunt er heerlijk eten en alles is een stuk goedkoper dan in de andere toeristische plaatsen.

O,ja als je van koffie houdt is Coffee in Love een echte aanrader (4 km buiten het centrum op de weg naar Chiang Mai);heerlijke koffie met een fantastisch uitzicht. Ga hier trouwens vooral NIET paardrijden! Het paard weigert namelijk nogal en is hiervoor ook niet echt geschikt!

Ook kan je vanuit Pai mooie trektochten of rafting-tochten maken (of combinatie hiervan).

Alles bij elkaar is het een geweldig leuk rustig schattig dorpje waar je echt lekker tot rust kunt komen. Taxi's en tuk-tuks zijn hier dan ook taboe, dus lopend of met de scooter is de enige optie.

heel toeristisch dorpje. Wel leuk om een tijdje te relaxen en vooral om met een brommer de omgeving te verkennen.

Dus genieten van de rust en de mooie natuur.
    Wellicht kun je met een stel meiden samen op de scooter de omgeving verkennen.

Veel plezier,

Groetjes van Pa en Ma,

• 01 Februari 2011 - 10:48

Frank Disseldorp:

31 graden?!!!? het is hier -1 C! Onderweg naar kantoor bijna bevroren op de fiets.
    groet, Frank
Silvia